Dagelijks vers

Elk moment is geschikt om te genieten van het alledaagse. Als je begint met eenvoudige en pure ingrediënten – heerlijk brood, vers fruit en groenten en de zoetste jams en spreads is het gemakkelijk een maaltijd samen te stellen die spectaculair smaakt. In onze gerechten combineren we onze geurige versgebakken broden met doordacht gekozen, seizoensgebonden ingrediënten. 

Goedemorgen

Bedenk welke opwindende nieuwe mogelijkheden er allemaal zijn. Begin de dag met je vrienden aan onze gemeenschappelijke tafel, sla je handen rond een kom dampende koffie en geniet van een lekker, gezond en gezellig ontbijt. Van omelet met geitenkaas tot biologische yoghurt met zelfgemaakte ontbijtgranen, of een mandje vers ambachtelijk brood omringd door een assortiment van onze heerlijke chocoladepasta’s. Er zijn zoveel heerlijke manieren om de dag te beginnen.

Croissant en Pain au Chocolat
Zachtgekookt Biologisch Ei
Scrambled Eggs met Gerookte Atlantische Zalm & Avocado
Huisgemaakte Biologische Granola
Assortiment Biologisch Brood

Lunchpauze

Onderbreek je werk voor een welverdiend rustpunt waarin je in je eigen tempo geniet van de eenvoud van lekker eten en goed gezelschap. Ontdek hoe verrukkelijk je lunchpauze kan zijn, of je nu kiest voor een tartine met gerookte kip en biologische chorizo crisps, veganistische linzen-avocadosalade of onze quiche van de dag. Een huisgemaakte limonade is heerlijk verfrissend. Verwen jezelf tot slot met een reusachtige Manhattan Chocolatechip-Cookie of punt cheesecake.

Veganistische & Biologiche Soep van de Dag 
Tartine met Gerookte Scharrelkip & Biologische Chorizo Crisps
Tartine met Tonijn & Hummus
Veganistische Salade van Linzen & Avocado
Scharrelkip & Nederlauw Salade

Even bijkomen in de namiddag

Schuif aan bij onze gemeenschappelijke tafel als de avond nadert. Drink een glas bier of wijn met collega’s en vrienden en geniet op je gemak van een charcuterie- of kaasplankje, deel samen een Mediterraans plateu of een Mezze plateau. Het is tijd voor ontspanning en vrolijkheid. Deel met je vrienden een heerlijk authentieke schotel en bespreek de hoogtepunten van de dag.

Patisserie & Taart
Mediterraans Plateau
Charcuterie & Kaas Plateau
Quiche van de Dag
Biologische Wijn & Bier